Wat we doen

Z21 is fullservice. Dat betekent, dat we het hele spectrum van het marketing-, communicatie- en reclamevak aanbieden. Hieronder hebben we onze belangrijkste kernactiviteiten uiteengezet, dus als er één of twee ontbreken dan kan dat. Heeft u de behoefte specifieke werksoorten laat het ons dan gerust weten!

Strategie

‘Common sense’ en creativiteit zijn onze krachtigste instrumenten. Eerlijke en onderbouwde feedback brengt ons het verst.

Conceptontwikkeling

We weten het soms zelf niet, maar als we met conceptontwikkeling bezig zijn gebeurt er altijd iets bijzonders!

Design

Goed design spreekt een taal. Uw taal en die van uw doelgroepen. Vorm, kleur, typografie. Alles klopt!

Copy

Short copy, long copy, bloggers, SEO/SEA writers, social media. Copywriting is een wezenlijk onderdeel van uw contentmarketing.

Beeld

Goede fotografie vormt de basis. Daarna zijn de mogelijkheden onbeperkt en het resultaat is hardstikke zichtbaar. Gelukkig wel!

Video

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Met een video kunt u in korte tijd overbrengen wat u wilt vertellen. 

Conventionele marketing

Alles wat niet online gebeurt. Van stationary tot beursstand en van flyer tot catalogus. Wat ons betreft nog steeds onvervangbaar!

Websites

Een website is fraai, helder, verzorgd, actueel en passend bij uw corporate identity. Maar ook salesversterkend en een platform voor uw campagnes.

E-commerce

Conversie is wat ons betreft de primaire functie van een webshop, ondersteund door effectieve  marketing-communicatie tools

Zoekmachine marketing

Online gevonden worden is natuurlijk essentieel! Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren, verbeteren uw vindbaarheid!

E-mail marketing

E-mailmarketing is direct, persoonlijk en wordt op een slimme manier bij uw klanten en potentials onder de aandacht gebracht.

Dynamic remarketing

U kent ze vast wel. Van die advertenties die je blijven achtervolgen. Sorry, wij maken ze ook. Want ze werken namelijk erg goed!

Social media marketing

Door het extreem grote aanbod is social media een specialisme geworden waarmee een groot aantal ‘niches’ bediend kunnen worden.

Interaction design

En elke gebruiker is weer anders en diversiteit van aparaten groeit. Met Interaction design optimaliseren we de digitale beleving van de gebruiker.

Website optimalisatie

Door de analyse en optimalisatie van websites en webshops hebben wij de conversie doelen en/of omzet voor onze klanten tot 60% kunnen verhogen.

Lifecycle marketing

Wat de juiste timing is voor een goede verkoper, is Lifecycle marketing voor een webshop. De juiste boodschap, bij de juiste persoon op het juiste moment.

Content marketing

Je maakt een contentstrategie om je website en andere kanalen aantrekkelijk(er) te maken voor bestaande en nieuwe klanten.
Relevantie is hierbij het toverwoord!

...en dat onder één dak

Zoals u ziet geloven we bij Z21 in een integrale aanpak. Daarom hebben we alle disciplines onder één dak'. Voor u is dat makkelijker én goedkoper!