Strategie

Overal ter wereld wordt slim nagedacht over de beste strategie en tactiek om ‘doelstellingen’ te halen. Wat die doelstellingen ook zijn. Succesvolle marktintroducties, positioneringsvraagstukken, directe omzet of merkactivaties, overal is het uitgangspunt een strategie en de invulling daarvan.

Out of the box

We zitten regelmatig samen met managers en ondernemers aan tafel voor het laten uitkristalliseren van de beste strategie. Daarbij denken we ‘out of the box’ en geven we mogelijkheden en onmogelijkheden aan. ‘Common sense’ en creativiteit zijn onze krachtigste instrumenten. Eerlijke en onderbouwde feedback brengt ons het verst. De uitgewerkte plannen geven vervolgens praktisch houvast en zorgen voor een blijvende focus op de doelstelling voor uw onderneming. Uiteraard is alles strikt ‘confidential’.

Het gesprek

Hoe pakken we dat dan aan? Stel, u loopt na te denken over iets en zoekt daarbij bevestiging van uw ideeën of misschien wel van uw twijfels. Daarnaast wilt u een inschatting van de haalbaarheid van uw ideeën. Dan gaan we het gesprek met u aan. Van ondernemer tot ondernemer. Wij merken, dat onze feedback als sparringpartner meestal motiveert om door te gaan. Als gesprekspartner zijn we enthousiaste mede-visionairs met ervaring als het gaat om ‘business development’. Dat maakt ons echter ook scherp op commerciële valkuilen of onrealistische doelstellingen. En we zullen het niet nalaten om ze te noemen en te beargumenteren. Daarmee zorgen we voor onderbouwd succes op de langere termijn. Voordat een koerswijziging plaatsvindt, moet er eerst een koers uitgezet worden...

De koers

We hebben al vaak de gedachten, de visie en de ideeën van ondernemers op papier weten te ‘vangen’. Concretiseren door ballast te elimineren en zo de essentie overeind te houden. Woorden kunnen dingen tastbaar maken en voorzien van samenhang. Zo ontstaat er een koers, die in uw onderneming de richting aangeeft. Deze richting kunnen we middels presentaties, brainstormsessies of whitepapers in uw organisatie laten landen. Puur maatwerk, op jacht naar consensus en drive vanuit de ziel van de onderneming: de medewerkers. De uitkomst zal van verregaande invloed zijn op de conceptontwikkeling!

Gewoon proberen!

Probeer ons gewoon vrijblijvend. We schuiven graag aan voor een kennismaking om te zien of het klikt en of we iets voor u kunnen betekenen. Dat is namelijk een absolute voorwaarde. We zijn daarbij discreet, eerlijk en integer. Dat beloven we op voorhand.
Neem contact op met Toine Leuverink:

E-mail: toine@z21.nl
Mob. 06 21 29 61 60
Tel. 053 480 33 60

Bekijk ook 'Conceptontwikkeling'