Denken, doen, resultaat

Ons vak is marketing met alle aanverwante disciplines op het creatieve vlak. Maar dat kunnen er meer. Wat ons bijzonder maakt is onze werkwijze. Die begint met luisteren. En dan niet braaf ja-knikkend, maar écht luisteren. Vaak vertelt u namelijk tussen de regels veel meer over uzelf, uw bedrijf of uw producten dan u wellicht had verwacht. Althans...dat horen we vaak terug.

Denken

Na een eerste kennismaking of na een gesprek blijft de ontmoeting in ons hoofd zitten. We analyseren het uitgangspunt en vatten de essentie samen. Het plan begint zich te vormen. Dit is eigenlijk het punt waarop we voor u helder gaan maken hoe wij vanuit ons vak tegen uw situatie aankijken. In een eerste plan van aanpak ventileren we onze gedachten en geven we bovendien inzicht in de werkzaamheden, de doelstellingen en de bijbehorende kosten.

Doen

Als blijkt, dat we op één lijn zitten gaan we aan de slag. Input, planning, begroting en de te nemen stappen, alles is vooraf helder. De deadline wordt bepaald en de mouwen worden opgestroopt. We gaan offline en online voor u aan de slag. Met terugkoppeling wanneer u dat wenst.

Resultaat

En dan is het klaar. Of het nu gaat om een integrale online campagne, een catalogusproductie of een compleet webshoptraject, het resultaat werkt. Waar nodig voorzien we u van rapportages en resultaatanalyses en natuurlijk begeleiden we waar nodig producties door derden. Want uw opdracht blijft ook als het klaar is ons kindje...