Goede relaties!

Een bekende marketingwijsheid is dat de relatie met de klant het allerbelangrijkste is. Daar zijn we het helemaal mee eens. Ons geheim? Duidelijke communicatie, een hoogwaardig serviceniveau en een bijzonder goed eindproduct.

Het merk Creall® is al meer dan 50 jaar en in meer dan 45 landen een begrip binnen de educatieve en hobby sector. Een team van 45 enthousiaste medewerkers werkt dagelijks aan de ontwikkeling, productie en levering van nieuwe producten waarbij inspiratie, kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Bekijk de creall case!

Ooit begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde marktleider. En nog steeds een echt familiebedrijf. Door de jaren heen zijn er steeds meer werkmaatschappijen bij gekomen. De Heutink Groep. Met al deze specialisaties onder één dak maakt zijn reputatie als totaalleverancier van educatieve materialen inmiddels aardig waar.

case binnenkort beschikbaar

Havo b.v. in Ermelo is al ruim 50 jaar een begrip als het gaat om creatieve verbruiksmaterialen voor de educatieve- en hobbysector. de producten van Havo vinden hun weg naar eindgebruikers in meer dan 45 landen wereldwijd, waaronder vrijwel alle Europese landen.

case binnenkort beschikbaar

Het Leger des Heils ReShare houdt zich al meer dan honderd jaar bezig met inzameling van kleding. Ieder jaar gooit een Nederlander gemiddeld veertien kilo kleding in de vuilnisbak. Zonde! Want die kleding kan nog prima gebruikt worden.

case binnenkort beschikbaar

My name is Tom is een moderne methode voor het leren van Engels en biedt een volledig doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8. My name is Tom legt al vroeg een basis. Door in de extra taalgevoelige periode van een kind (0-7 jaar) spelenderwijs de natuurlijke taalverwerving te stimuleren hebben kinderen veel minder moeite met Engels in de hogere groepen.

Bas Educatie is een programma voor voor- en vroegschoolse educatie. De ontwikkelingsgebieden die worden behandeld zijn taal, voorbereidend rekenen, wereldoriëntatie, sociaal-emotionele ontwikkeling en (senso)motoriek.

Royal Jongbloed is een organisatie met een gevestigde naam in de internationale markt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van het bedrukken van heel dun papier. Bij Royal Jongbloed in Heerenveen worden jaarlijks honderdduizenden bijbels gemaakt voor binnen- en buitenland.

Uitgeverij Groen Educatief is een uitgeverij met een zorgvuldig samengesteld pakket hoogstaande methoden voor het primair onderwijs. Groen Educatief heeft van oudsher haar focus vooral op het protestants-christelijk deel van de Nederlandse scholen.

...en nog veel meer

Natuurlijk is dit slechts een greep uit onze totale portfolio. Bent u geïnteresseerd in specifieke projecten, of behaalde successen? Laat het ons dan even weten, want we vertellen u er graag meer over.

CONTACT