Welkom bij
Z21 Marketingpraktijk

Uren kunnen we praten over de inhoud en achtergrond van ons werk. Gaan we hier nu niet doen. Browse gewoon lekker door wat we allemaal al gedaan hebben en lees wat we kunnen. Vergeet ook niet te lezen hoe we ons werk doen, hoewel dat toch elke keer weer net een beetje anders is. Omdat onze aanpak is afgestemd op u en omdat u ook heel bijzonder bent!

Z21 E-mailmarketing specialist

E-mailmarketing is direct, persoonlijk, relatief goedkoop en uiterst effectief. E-mailmarketing is interactief, roept reactie op en kan door de sterke visuele aanpak zeer veel aandacht trekken.

We hebben al jaren ervaring met e-mailmarketing en hebben ondertussen al meer dan 5 miljoen abonees voor onze klanten bereikt. Er zijn echter een aantal 'essentials' waar je aan moet houden, waaronder relevante content, goede timing en natuurlijk  goede e-mailmarketing software!

Z21 werkwijze
Hoe we het doen

Ons vak is marketing met alle aanverwante disciplines op het creatieve vlak. Maar dat kunnen er meer. Wat ons bijzonder maakt is onze werkwijze. Die begint met luisteren...

Lees meer

Z21 Disciplines
Wat we doen

Z21 is fullservice. Dat betekent, dat we het hele spectrum van het marketing-, communicatie- en reclamevak aanbieden. Lees waarom we we deze gewaagde uitspraak doen...

Lees meer

Z21 Cases
Wat we gedaan hebben

Uiteindelijk is er maar één ding dat telt, namelijk resultaat! De weg er naar toe is echter alijd weer anders. benieuwd naar enkele resultaten? Lees dan hoe we de projecten aanvliegen!

lees meer