Heutink bereikt haar doelgroepen met Spottler!

De Heutink Groep ontwikkelt en levert wereldwijd een enorm pakket aan school- en ontwikkelingsmaterialen. Als marktleider is het belangrijk dat je al je doelgroepen zo goed en effectief mogelijk bereikt.

Het doel

De Heutink Groep bestaat uit meerdere divisies, merken en dochterondernemingen met veelal hun eigen doelgroepen. Daarom was de inzet van E-mailmarketing bij uitstek geschikt om deze diversiteit aan doelgroepen te informeren en te inspireren. Dat was het primaire doel en de opdracht voor Z21 marketingpraktijk. Het doel is inmiddels meer dan bereikt!

De uitdaging

Een grote uitdaging was de segmentatie van zowel de doelgroepen als de afzenders. Maar de individuele afstemming van de content op de vele verschillende types ontvangers was de grootste uitdaging. Dit heeft geresulteerd in een slimme en krachtige, maar toch goed beheersbare inrichting van het systeem. Hierdoor worden echt alle mogelijkheden gebruikt en wordt er aantoonbaar goed gescoord!

Het resultaat!

De Heutink Groep maakt maandelijks met meer dan 20.000 klanten, verdeeld over vele doelgroepen een hecht contact. Binnen alle doelgroepen scoren de e-mailings extreem goed en is de loyaliteit bijzonder sterk. Niet alleen worden de doelgroepen op een verrassende manier geïnspireerd, maar ook de omzet die uit de E-mailmarketing voortkomt toont het succes van de inzet van E-mailmarketing voor de Heutink Groep.

OOK STARTEN? KLIK HIER